Over Albers

Bedrijfsinformatie
Albers Transport B.V. is een transportbedrijf in bouwmaterialen, gevestigd in Doesburg. Het bedrijf is op 5 mei 1946 opgericht door de heer Th.B. Albers. Op 1 januari 1977 nam zijn zoon Theo Albers het over van zijn vader. En op 1 januari 2007 heeft Theo Albers het weer overgedragen aan zijn zoon Marc Albers, die nu de derde generatie is die het transportbedrijf aanstuurt.

Wagenpark
Albers Transport rijdt met meer dan 50 eenheden, ieder voorzien van dezelfde uitrusting. Dit laatste maakt het mogelijk om, ongeacht welke eenheid ingezet wordt, op elk gewenst moment flexibel te kunnen opereren binnen het netwerk. Het wagenpark bestaat reeds voor 90% uit wagens met EURO 6 normering.

Dankzij het grote aantal eenheden met een EURO 6 normering reikt het netwerk van Albers Transport tot diep in de stedelijke gebieden, waar uitsluitend EURO 6 wordt toegestaan. Om de bereikbaarheid te vergroten zijn de trailers voorzien van stuurassen en kunnen de kranen over een dubbele lengte uitschuiven, zodat ver naast de wagen gelost kan worden.

Met haar eigen wagenpark heeft Albers Transport een zodanig transportnetwerk dat zij overal in Nederland kan laden/lossen. Het netwerk reikt zelfs tot in delen van België en het Ruhr-gebied in Duitsland.

Korte lijnen, heldere verantwoordelijkheid
Dankzij geavanceerde boordcomputers kan Albers Transport exact zien waar uw goederen zich bevinden en met welk aflevertijdstip rekening gehouden moet worden. Korte lijnen: binnen Albers Transport zijn uitsluitend 2 mensen verantwoordelijk voor de communicatie met u als klant en met de chauffeurs.